Bongo Cadeaubon

Met een Bongo Cadeaubon laat je de gelukkige genieten van een lekker etentje, een wellnessmoment, een citytrip en … Man, vrouw en kind zal zeker blij zijn met de leuk geschenk.

Bekijk de Bongo cadeaubonnen

Bongo Waardebon, een leuk geschenk

Een geschikt cadeau vinden, wordt steeds moeilijker. Maar met een Bongo waardebon, ook wel een belevenisbon genoemd, geef je steeds iets waarmee de gelukkige iets leuks kan doen.

Je hebt meerdere keuzes, je kan zelf een thema kiezen en dit schenken aan de gelukkige ofwel kan je gaan voor een Bongo waardebon. Met deze bon kan de ontvanger zelfs beslissen in wat hij zin heeft.

Eén Bongo bon is gekoppeld aan een thema, maar per thema heeft de gelukkige de keuze uit verschillende accommodaties. Zo kan hij of zij het cadeau invullen naar eigen smaak!

Bongo waardebon code - geschenk

Welke Bongo bon kopen?

Er komen steeds meer Bongo cadeaubonnen bij, maar kijk welke bon het beste past bij hem of haar en op die manier zal je zeker scoren met je kado!

Onze favorieten:

Vind je toch niet direct iets? Ga dan voor de de Bongo waardebon, deze bon later dan ingeruild worden voor een belevenis waar de gelukkige volledig zelf over beslist.

Bongo Bon online kopen

Natuurlijk vind je in vele winkels de Bongo bonnen terug, maar nergens vind je het volledig aanbod. Op Bongo.be vind je echter het volledige assortiment. Daarom zeggen wij je Bongo Bon online kopen geeft de grootste kans om iemand gelukkig te maken.

Bongo bon verlengen

Heb je een Bongo cadeaubon ontvangen maar de geldigheidstermijn is verlopen? Dan kan je deze omruilen voor een nieuwe Bongo Bon, dit kan wel enkel als de nieuwe versie van de bon al voorhanden is.

Hou er wel rekening mee dat een Bongo bon verlengen steeds €10 kost.

Bongo Cadeaubon