Coolblue Cadeaubon

Met een Coolblue Cadeaubon geef je de gelukkige de kans om iets moois te kopen uit het gigantische aanbod van Coolblue.be!

Ontdek de Coolblue cadeaubonnen

4 Cadeaubonnen

Op Coolblue.be heb je de keuze uit 4 verschillende cadeaubonnen. Je hebt er één van 10, 25, 50 of één 100 euro.

Je zoekt een cadeau en je kan niet direct iets vinden, dan helpt de Coolblue cadeaubon jou uit de nood. Dankzij deze geschenkbon kan de gelukkige iets leuks kiezen uit de duizenden producten verspreid over de vele Coolblue shops.

Voor welke gelegenheid dan ook met een Coolblue Cadeaubon is de ontvanger zeker blij! Je kan de cadeaubon bij jou laten leveren of rechtstreeks op het adres van de gelukkige. Maar jouw geschenk heeft toch net dat ietsje meer als je het eigenhandig overhandigd!

Cooblue cadeaubon - korting

Heb je een cadeaubon ontvangen? Dan is deze 1 jaar geldig, dus je hebt even de tijd om deze in te ruilen voor iets wat je nodig hebt. Deze bon inruilen is een makkie, je zoekt eerst het product dat je wenst en vervolgens vul je in de betaalstap jouw Coolblue Cadeaubon Code in en druk vervolgens op inwisselen en voilà je bent klaar en vanaf morgen kan je genieten van jouw cadeau.

Wat vinden op Coolblue.be?

Coolblue.be is een fantastische webshop boordevol elektronica waaronder laptop’s, smartphones, tablets, camera’s, hifi-installaties, stofzuigers, televisies en ga zo maar door. Anders gezegd, een gigantisch magazijn maar dan online!

Ben je op zoek naar een kabeltje van oudere telefoon of een accessoire van een ander ouder apparaat? Dan moet je zeker eens kijken op Coolblue.be!

Enkele kenmerken van Coolblue.be:

  • Gratis verzending & retour
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Track & Trace, volg je pakket op de voet
  • Status updates via e-mail en SMS

Kortom een top service staat centraal bij Coolblue, ze doen er alles aan om jou tot een tevreden klant te maken en te houden.

Coolblue.be