Zalando Cadeaubon

Met een Zalando Cadeaubon geef je de mogelijkheid aan de gelukkige om een volledig nieuwe outfit of een hip paar schoenen te kopen dankzij jouw leuk cadeau!

Ontdek de Zalando cadeaubonnen

Vouchers van €10 tot €250

Op Zalando.be heb je de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen gaande van €10 tot zelfs €250. Dus is het nu voor een verjaardag, moederdag of als eindejaarscadeau met een Zalando Cadeaubon heb je vele mogelijkheden.

Zalando cadeaubon, een mooi geschenk

Eerst dien je het bedrag te selecteren en vervolgens krijg je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je cadeaubon.

Vervolgens krijg je de keuze of je Zalando voucher wil printen of hem rechtstreeks naar de gelukkige te mailen, het is maar wat je verkiest maar wij vinden dat een cadeaubon geven toch wat meer heeft dan hem door te mailen.

Wat vinden op Zalando.be?

Zalando.be, de bekendste online  schoenen en fashion shop van België. Ze verzamelen meer dan 40.000 producten van ongeveer 800 verschillende merken.

Hun grote assortiment wordt zorgvuldig gespreid over een mooie collectie voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Merken zoals Diesel, G-Star, Guess, Boss, Gaastra, Benetton, Björn Borg, Filippa K, Vans en nog vele andere top merken vind je op Zalando.be!

Het stopt niet alleen maar bij fashion en schoenen, Zalando heeft ook een mooie en hippe collectie aan woonaccessoires. Zo vind je er keukentools, mooie glazen, kussens, kaarsen, trendy lampen, …. De Wonen collectie vind je hier!

Samengevat met een Zalando Cadeaubon maak je iedereen blij!

Hoe inruilen?

Heb je een cadeaubon ontvangen? Dan is deze inruilen kinderspel, kort even het proces:

  • Kies wat je wenst te kopen
  • Plaats alles in het winkelmandje
  • Ga naar het betalingsproces
  • Vul jouw cadeaubon code in in het Zalando Kortingscode -veld in
  • Plaats je order & geniet van je cadeau

Ontdek de Zalando cadeaubonnen