Babykleding cadeau geven

Iemand uit je familie of je vriendenkring is mama/papa geworden? Je zoekt een cadeau en je denkt eraan om babykleding cadeau te geven? Neem dan een kijkje op onderstaande shops en vind zo het ideale geschenk voor de pasgeborene en de ouders.

Babykleding online kopen

Weinig tijd om naar de stad te trekken of je vind je keuze niet bij de winkels in de stad? Dan moet je online kopen eens overwegen, babykleding online kopen heeft zo zijn voordelen. Je hebt er een ongelofelijk groot aanbod, vele maten en natuurlijk je hoeft er het huis niet voor uit. Jij kiest online wat je leuk vindt en binnen de kortste keren wordt jouw bestelling bij jou thuis geleverd.

Hieronder enkele aan te raden shops waar makkelijk babykleding online kan kopen.

Kleertjes.com

Ontdek Kleertjes.com

Kleertjes.com is één van de grootste kinderkleding webwinkels in België. Je vindt er een uitgebreid & gevarieerd aanbod aan kleertjes en kinderschoenen, dit steeds van bekende en grote merken. De maten gaan van maatje 44 tot 188.

Hun volledige collectie omvat duizenden verschillende producten van meer dan 100 merken. Merken zoals Oilily, Bad Boys, McGregor, Jottum, Noppies, Petit Bateau, Babyface en nog vele andere leuke en stoere merken

Welke look/outfit die je maar zoekt bij Kleertjes.com ga je zeker je ding vinden!

Ook de zwangere dames kunnen terecht bij Kleertjes.com, ze bieden een gevarieerd assortiment zwangerschapskledij online aan. Gaande van jassen, broeken, jurken tot allerhande accessoires. Je vindt er merken zoals Noppiesn Love2wait, Mama Licious,  Esprit, …
 
Kleertjes.com

Minimaniac.be

Ontdek Minimaniac.be

Minimaniac.be is een nieuwe hippe baby- en kinderkleding webshop. Je vindt er stijlvolle, leuke en betaalbare kinderkleding. Dit voor baby’s en kinderen van 0 tot en met 6 jaar oud.

Een mooi gespreid aanbod gaande van schoenen, broeken, kruippakjes, body’s, jassen, kousen, slabbetjes, sjaals en nog veel meer. Ontdek nu Minimaniac.be!

Rock ‘n roll dat is het ‘thema en het gevoel’ dat centraal staat bij MiniManic, geen foute strikjes en babyroze maar wel trendy en stoere kledij voor hippe baby’s en kinderen.
 
Minimaniac.be

Baby-walz

Ontdek Baby-walz.be

Baby-Walz is hoogst waarschijnlijk de nummer 1 als het gaat om zwangerschapskledij. Maar daarnaast bieden ze ook mooi assortiment baby- en kinderkleding aan. Alles samen bieden ze meer dan 14.000 producten aan. Je vindt je ding niet bij de kledij, neem dan eens een kijkje bij het kinderspeelgoed, want ook dat zit in het ruime assortiment van Baby-walz.

Ontdek nu Baby-walz.be!
 
Babywalz.be

Samengevat kinderkleding of babykleding online kopen kan makkelijk op deze shops. Bij allen geniet je van snelle levering dus ook als je babykleding cadeau wil geven zit je goed bij deze shops!