Xbox One kopen

Je wil een leuk cadeau geven met Sinterklaas of voor oudejaar? Denk dan even aan de Xbox One, de nieuwste console van Microsoft. Maar wacht niet te lang, reserveer op tijd je console.

Ontdek de Xbox One

Wat te verwachten van de nieuwe Xbox?

Xbox One kopenDe Xbox One, een nieuwe generatie voor games en entertainment. De console wordt zo krachtig dat een game en het echte leven steeds minder makkelijk te onderscheiden zijn.

De x86-processor met 8 cores en het RAM-geheugen van 8GB zorgt voor ongeziene prestaties. Nieuw bij de Xbox is de integratie van een Blu-ray speler, zo bekijk je en speel je films/games in HD.

Reserveer je Xbox One

Tijdig je Xbox One kopen is verstandig, niet alleen omdat je nu tijdelijk de Xbox Day One Edition ontvangt met speciale herdenkingscontroller en exclusieve content maar ook omdat het aanbod beperkt is. Dus wil je je cadeau dit jaar nog bij jou thuis? Of je wil zelf dit jaar nog gamen op deze ijzersterke console? Reserveer dan nu jouw console tijdig!

De Xbox One kopen of nu bestellen op de Microsoft Store zorgt ervoor dat je slechts betaalt op het moment dat je bestelling in levering wordt gestopt.

Xbox One prijs

De Xbox One prijs is vastgelegd op €499. Op dit moment kan je de Xbox One al bestellen op de officiële Microsoft Store, Coolblue.be en Bol.com. Op alle shops wordt de console volledig gratis bij jou geleverd.

Tip: elke gamer heeft graag een extra controller, dus voeg een extra Xbox One controller toe aan je cadeau of bestelling.